Konstauktion #02 - Med Mattias Norström

Konstauktion #02 - Med Mattias Norström

PLX hälsar dig välkommen till en ny upplaga av PLX Konstauktion med Mattias Norstrom.

Denna gång slår konserthuset Musikaliska upp sina portar till de anrika lokaler där historia skrivits och åter skall skrivas. PLX visar konst av unga lovande konstnärer från Sverige och utlandet. Ett performativt event för alla konstintresserade.

Ett stenkast från din favoritkrog Sturehof vandrar du ledigt ner förbi Dramaten samtidigt som du hejar på Torsten. Låter det märkligt? Det är det inte. Du är på väg över till Musikaliska Krog Gård Natt denna lördag kväll för att gå på PLX Konstauktion och vinka hem ett verk som du har haft koll på en tid. Väl framme öppnar du dörrarna och ser ut över folkhavet och PLX Konstauktion. Du tänker: "Det är klart att jag alltid går hit". Fastän det inte är riktigt sant. De som varit på Konstauktionen vill alltid tillbaka. 

Ikväll blir vi bjudna på förstklassig konst, performance av Gagnef-generalen Mattias Norström och vi ges möjligheten att göra riktiga konstklipp. 

Mörkret faller och stadens ljus ligger som en upplyst matta vid våra fötter. 

Vi har upplevt något speciellt här ikväll. Vi har haft det lite annorlunda här ikväll. Jag tror faktiskt att vi har haft det lite bättre än andra, vi här borta på PLX Konstauktion #02 med Mattias Norström.

Konstauktion #02 - Med Mattias NorströmKonstauktion #02 - Med Mattias NorströmKonstauktion #02 - Med Mattias Norström